Hjælp sammen med nogen du kender

Lige nu søger vi teams, som et par gange årligt vil hjælpe mennesker uden netværk med en flytning eller nedpakning af en lejlighed.

Måske kommer du i en celle eller bibelstudie gruppe. Sammen kan I blive et tjenesteteam i “Praktisk hjælp” I behøver bare hjælpe et par gange årligt 2-3 timer. Gennem den fælles tjeneste, kan I både gøre noget godt for jeres fællesskab, mens I gør en forskel for en udsat familie.

Kirkernes Sociale Arbejde formidler hjælpen til udsatte borgere i kommunen og som menigheder står vi sammen, som afsendere af næstekærlighed til vores by.

“Praktisk Hjælp” er en praktisk håndsrækning og en konkret måde at hjælpe på. Vi hjælper udsatte mennesker, som ikke har netværk eller økonomi, med at få klaret uoverskuelige opgaver.

Praktisk hjælp får årligt 70 henvendelser, en del opgaver henvender sig til mindre teams. Her har vi allerede dygtige folk, men når det kommer til større opgaver med 3-6 personer på team er vi udfordrede.

Hvordan

Som udgangspunkt varer en opgave mellem 2- 3 timer og borgeren hjælper selv til. Borgeren søger hjælpen via vores hjemmeside. Herefter forventningsafstemmer vores koordinator med borgeren, før opgaven bliver udliciteret til et team.

 

Sådan hjælper KSA jeres team

  • Vi orienterer borgeren om vilkårene for hjælpen
  • Vi udvælger opgaver, som matcher jeres ønsker
  • Vores koordinator, sender mails, hvor I kan melde jer til opgaver og tidspunkter som passer jer.
  • Vi stiller trailer til rådighed.
  • Vi hjælper jeres team i gang og følger op
  • Vi forsikrer jer som frivillige gennem Blå Kors Danmark

Vi du høre mere så kontakt Janni V. Lauridsen. Send en MAIL eller SMS til tlf.91168017 så ringer vi dig op. Overvejer I at stille et tjeneste team, kommer Janni gerne og fortæller jer mere om KSA og hvordan I kommer i gang.

GÅ TIL NYT

Comments (52)

Der er lukket for kommentarer.

Tak til vores støtter: