Skip to main content

Silkeborgs største julehjælp

Skrevet d. 20. september 2023

Igen i år er kirkerne inviteret med til at sidde om bordet, når MJA i samarbejde med lokale virksomheder og hele byen samler ind til julehjælp. Læs mere om det i artiklen fra Midtjyllands avis

Sidste år uddelte man i vores netværkskirker med hjælp fra samme indsamling et rekordhøj antal  julehjælps pakker. 700 blev det til fra vores lokale netværkskirker og kirkerne håber på at kunne hjælpe ligeså mange i år.

 

Kirker samarbejde om fordeling af børnejulegaverne

De 3 uddelings kirker mødtes i september, for at hjælpe hinanden med børnegaver, så alle de fremmødte familier på de 3 uddelings steder, kan få gaver med hjem under juletræet til børnene.

Med børne julegaverne må man sige at  “mange bække små gør en stor Å og man håber sammen at kunne uddele gaver til mere en 1000 børn og unge”.

Gaverne indsamles mange steder fra bl.a. bidrager Radio Silkeborg sammen med lokale borgere og butikker. Søhøjlandets kirkes medlemmer og Gjern borgere samler gaver ind og både KFS og LEGO igen vil bidrage til julelyset i de mindstes øjne.

Lokale Købmænd bidrager til julehjælpen

I Søhøjlandets Kirke samarbejder man igen i år med SPAR i Gjern som bidrager med julehjælpsvarer til 50 familier. Gennem en af KSAs` samarbejdspartnere i TVRZ, har Silkeborg frikirke fået en lignende aftale med REMA 1000 i Sydbyen.