Skip to main content

TVRZ

Vi støtter “Det gode børneliv mellem blokkene”

  • Stjernestunder, aktiviteter og oplevelser i børnenes nærmiljø 
  • Fællesskaber, hvor alle kan være med
  • God stemning, godt humør og nærvær i øjenhøjde

SOMMER TVÆRS  2024
Den 2-4 juli fra kl.17.45 – 20.45.

Tirsdags Show med Jesper Grønkær

Jesper Grønkjærs trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo.
45 hæsblæsende minutter, som kombinerer trylleri, klovneri, bugtaleri og ballondyr 

Onsdag Aktivitets dag

Velkommen til en hyggelig aktivitetsdag, med fodbold turnering, KREA, ansigtsmaling, snobrød og alle de andre gode aktiviteter fra Lørdags TVRZ 

Torsdag STORE HOPPEDAG

Tak til Danske bank Silkeborg, som betaler for STORE HOPPEDAG og giver gratis adgang til en vild fed dag med hoppeborge og kæmpe rutchebaner.

Aktiviteter på TVRZ af alder, etnicitet og køn….

For børnene fra blokkene

En gruppe børn og unge i området Resedavej og Lupinvej, vokser op i trængte familier, som ikke har mulighederne for at understøtte børnenes udvikling og deres generelle trivsel og dannelse. Det kan komme til udtryk gennem manglende adgang til kulturoplevelser, adgang til bevægelse og leg. Vi er glade for med TVRZ at understøtte disse muligheder og tilbyde indgangen til fællesskaber og aktiviteter, som fremmer trivsel bryder med ensomheden og støtter det gode børneliv.  

Børnene tilkendegiver at det gør en positiv forskel, at de tilbydes fællesskab og alternativer til f.eks. at sidde hjemme med en skærm og kede sig på lørdage og i sommerferien. 

TVRZ er for børn og unge, men der er også plads til at forældre kan være med og få en kop café. Der er aktiviteter for de mindste som krea, snobrød, fodboldturneringer, airtrack, konkurrencer mm.

I sommerferien afholdes SOMMER TVRZ med støtte fra fonde. Her bliver der skruet op for aktiviteterne med særlige oplevelser, forestillinger og hoppeland.

 Lørdags TVRZ Efterår 2024

24 august fra kl.14.00. -17.00.

14 sept. fra kl.14.00. -17.00.

5 okt. fra kl.14.00. -17.00.

Vi ses på udearealerne v. Beboerhuset Kejlstrupvej 51 i Silkeborg.

Følg Kirkerens Sociale Arbejde Silkeborg på FB. og find datoerne der.

Hovedpartner / TVRZ: Vil du være vores nye hovedsponsor på TVRZ læs mere HER

Frivillig i TVRZ

Kan du tilslutte dig Kirkerens Sociale Arbejdes værdier og vil være med til at gøre en forskel i Silkeborg, kan du blive frivillig på TVRZ. Der kommer hver gang mellem 70 – 300 glade børn og der er altid brug hænder til at gøre TVRZ endnu sjovere. Som frivillig indgår du på et team, hvor I sammen arbejder på den aktivitet du vælger. I teamet kan du også fra hjælp fra teamlederen.

På dagen:

Vi mødes altid og stiller op 30 minutter før børnene kommer og har en kort lederbriefing. 

TVRZ teams

Praktisk team: Praktisk teams primære opgave er at få de praktiske ender til at hænge sammen. Forarbejdet til eventet, opstilling, optænding af bål, ophængning af skilte og bannere, kaffebrygning og ned pakning til sidst. Andre teams deltager også i opstilling og ned pakning, mens praktisk team assisterer. Martin er teamleder på praktisk hjælp. 

Cafe` team: (telt 2) Caféens brugere er forældre og børn under 8 år, som er for små til at deltage i andre aktiviteter. I caféen må de mindste tegne, eller deltage i simple aktiviteter, som Cafe team tilbyder. Teamet består af både værter og et antal  aktivitetsmedarbejdere som afhænger af aktiviteten.

Værter tilbyder kaffe, aktivitetsmedarbejdere tilbyder materialer til aktiviteter og – eller kører aktiviteter i caféen.

Janni er teamleder for cafe’ team.

Krea-team (telt 1) Krea har hver gang en aktivitet, tiltænkt målgruppen målgruppen 8-12årige. Teamet planlægger, afholder og pakker efterfølgende deres aktivitet ned. På Krea er der mulighed for at komme tæt på børnene med gode snakke. Iben og Camilla er teamledere for KREA-team. 

Bål Team Bål team sørger de forberedende praktiske ting før TVRZ. Såsom snobrøds pinde, hvem laver dej osv. Til aktiviteten hjælpes børnene med dej og når der tid kan de deltage om bålet og hyggesnakke med børnene.

Praktisk team assisterer omkring optænding af bål, og evt. ungeteam hjælper med at skabe hygge og bage snobrød.

Lone er teamleder for bål team.

Aktivitetsteam. Aktivitetsteam står for afvikling af fodboldturnering, hockey, Air track, lege og diverse aktive aktiviteter. Her er der fart over feltet, sjov og ballade, konkurrencer og organiserede lege.

Erik,  Kristian og Allan er teamledere for aktivitetsteamet og assisteres af en gruppe ung ledere og andre ledere. Andre særlige aktiviteter sorterer som regel under aktivitets team. 

Unge team: Unge under 16 år er tilknyttet  voksne teamledere på den aktivitet de vælger sig ind på.  Leder børn er velkomne til at deltage og være med i aktiviteterne.