Hjælp til Jul

Flere familier end tidligere, har i år søgt julehjælp og det er glædeligt at der er blevet indsamlet rekord mange midler til julehjælp, som gør at man bl.a. indenfor KSA`s netværkskirker alene har kunne hjælpe mere end 700 familier og enlige som har søgt julehjælp.

450 kasser med julemad er uddelt i fra Silkeborg Oasekirke og Søhøjlandets kirke

Radio Silkeborg indsamler gaver

ca. 200 donere en gave til et barn fra en trængt familie gennem Radio Silkeborgs kampagne “Silkeborgs bedste jul” Gaverne bliver uddelt gennem vores netværk.

KSA af også en del af kampagnen “Silkeborgs største Julehjælp” i samarbejde med Midtjyllands Avis, erhvervsfolk i Silkeborg og lokale julehjælps aktører. Her blev der indsamlet 1 million kroner og vi er glade for at kunne videreformidle midler til vores netværkskirker. Midlerne er gået til at støtte julehjælp, afholdelse af juleaften og ukrainsk julefest. Stor TAK til Midtjyllands Avis, Radio Silkeborg, virksomheder, private og alle de frivillige som har støttet juleglæden i mange små hjem.

Astra fra Søhøjlandets kirke var igen i år med til at uddele gaver som hendes kirke havde indsamlet.

Søhøjlandets kirker indsamler gaver

Søhøjlandets kirke indsamlede igen i år gaver til børn i Silkeborg i deres lokalområde Gjern og blandt kirkens medlemmer. En tradition til velsignelse for børn fra familier med få midler. Indsamlingen betød at en del af familierne som hentede julehjælp, kunne få gaver til deres børn. Desværre var der ikke nok til at børnene som fik julehjælp i Silkeborg frikirke kunne få gaver. Skulle flere menigheder have hjerte for at indsamle gaver til børn næste år, vil det være fantastisk, så henvend jer gerne til Janni V. Lauridsen.

 

GÅ TIL NYT

 

Tak til vores støtter: