Skip to main content

500 deltog til TVRZ i uge 26

Skrevet d. 8. juli 2022

Med stor succes blev der igen holdt SOMMER TVRZ. Med tilskud fra danske bank Silkeborg fonden,  Alderslyst Y`Mens og Blå Kors Danmark (oplevelses Puljen) kunne man i sommerferien 2022 præsentere et TVRZ med et hav af oplevelsesmuligheder for børn. Her var det muligt at se gøgler show, få tur i highjumper, hoppeborg eller at kravle til tops i det 12 meter høje klatretårn. Der kunne ugen igennem deltages i mere en 20 forskellige aktiviteter under åben himmel foran beboerhuset på Kejlstrupvej i Silkeborg.

 

 ” Det er så godt I kommer og laver noget for børnene som bor her; de fleste laver ikke noget hele sommeren og kommer ikke herfra i deres ferie” 

 

Fortalte en taknemmelig  fremmødt mor

 

Mere end 20 forskellige aktiviteter over 3 dage

Et program som indeholdt aktiviteter for enhver smag, kunne lade sig gøre med stor frivillig opbakning og vejret som holdt.

Mange børn var begejstrede for high jumperen og 220 forskellige børn nåede en tur. Også mange deltog også i en den intensive fodboldturnering og de lidt mere rolige aktiviteter i værkstederne og ved bålet.

Stor frivillig tilslutning

KREA teamet var ugen igennem fuldt beskæftiget med alt fra fedt sten, perler og ansigstmaling, og det var fantastisk af flere end tidligere fra kirkerene og fra kvarteret gav en hånd med, bl.a. som ansigts malere, eller med at lave dej til snobrød. På de 5 frivillige teams, havde man i år har en fin tilslutning og “Den sociale helhedsplan” har hjalp til med, at finde ung ledere fra området.

Ukrainsk kunstner lavede workshop

Tirsdag aften havde Sergej som er ukrainer, kunstner og flygtning meldt sig til at lave ler Workshop med børn. Det blev en stor succes og mange børn, kreerede med lidt vejledning flotte figurer. Koncentrationen var høj og børnene gik stolte derfra, med deres flotte ting.

En del ukrainske mødre, var dukket op med børnene, for at være med og nyde de gratis tilbud og sommer i Danmark.

Støt den gode barndom

Hjælpe børn på vej i livet, med gode oplevelser. TVRZ står uden enhvers sponsor fra sommeren 2022, da Constructa vores trofaste erhvervsstøtte er konkurs. (Stor TAK til Christian Aagård og Constructa) Skulle nogen af jer kende en virksomhed, butik eller et firma, som vil med på en god sag, så kontakt Projektleder Janni Vendelbo Lauridsen.

Det koster lidt mere end frivillighed og et varmt hjerte at køre en god sag som TVRZ.

Vil du støtte som privat eller virksomhed så læs mere HER

Tak til Blå Kors Danmark for midler fra “oplevelsespuljen”, Danske Bank Silkeborg fonden, Y`s Mens og Liona Silkeborg Theodora for at støtte tværs i 2022.