Skip to main content

TVRZ på vinterferie efter en forrygende sæson

Skrevet d. 15. oktober 2021

TVRZ afholdt sidste event i 2021 på hvad der mindede om en sommerdag i oktober. STOR tak til vores trofaste frivillig skare til de 20 unge fra Silkeborg Højskole som deltog på sidste event. Fantastisk med en masse ekstra hænder som bragte både nærvær og hjælp i aktiviteter.

 

Nye frivillige bakket op om et bredere TVRZ

Ingen tvivl om at TVRZ efter den lange corona nedlukning har været et højdepunkt for børnene på Resedavej og Lupinvej det har man mærket på det store fremmøde. Der har været op mod 150 børn og unge ledsaget af forældre.

 

TVRZ fortsætter i 2022

TVRZ på vinterferie indtil april 2022. Datoer for 2022 er fastsat til lørdag den 23 april. den. 21 maj og 11 juni og 3 dage i uge 26. Kender du nogen som har lyst til at være med, så kontakt Janni eller en af de frivillige som laver TVRZ i din kirke, læs mere HER

For alle

TVRZ er gået fra mest at være for de 8-12 årige til at være for alle. Rigtig mange unge familier med anden etnisk baggrund kommer til TVRZ. De hænger ud, laver snobrød og perleplader med børnene, får en kop kaffe og en snak med hinanden eller en leder. Alt imens børnene bliver malet, hopper i hoppeborgen og hygger sig.

 

Det er fantastisk at vi kan sætte 5 frivillige teams, og tjene med det fælles mål at

bringe Guds godhed til en gruppe børn og mennesker,

hvor en del af dem lever under svære vilkår.”

Beretter Janni V. Lauridsen som er koordinator i TVRZ og frivillig sammen med sin familie.

 

Vi skubber til jungleloven

Blandt nogle af børnene i området er der en hård kultur og en lidt grænseløs adfærd, men i TVRZ oplever man at være med til at udfordre og skubbe til kulturen. I TVRZ er der er plads til at være forskellig i fællesskabet og vi vil gerne vise det enkelte barn at det har værdi og er elsket af Gud. Dette gennem næstekærlig og gæstfrihed.

 

Undertiden er det også op ad bakke og ikke så lyserødt, men succes historierne og

mødet med søde børn og voksen, at se den glæde som det giver i børnene øjne –  det beskæftiger

kirkernes berettigelse af, at dele godhed ud i byens mest udsatte kvarterer.

Fortæller Janni V. Lauridsen