Skip to main content

Svostrup KRO hjælper Maddelings familier

Skrevet d. 12. december 2023

Dragan Sljivic, der er direktør og medejer af Svostrup Kro har et stort hjerte for trængte familier og donerer den 23 december “Julefrokost” til 20 trængte familier, som får mad genenem Maddeling.

For år tilbage ringede Dragan til Frans, som var leder for Maddeling. Han spurgte og resterne fra hans julebuffet, kunne gøre en forskel for trængte familier.

 

Siden kom flere familier til og Dragan og hans personale bestemte sig for, at de netop lillejuleaften vil forsøde julen for familierne. Siden dengang har de lavet ekstra mad for at sikre, der var mad nok til alle – selvom buffetgæsterne var sultne.

En dejlig tradition

Thomas og Charlotte som idag leder Maddeling, har gennem mange år været med til at hente de pakkede kasser med mad på Svostrup Kro. Det er så meningsfyldt at bringe maden og folk bliver særligt glade den aften.

For familier som er nede på ressourcer, om det er psykiske eller materielle, er julen ikke altid nem. Der er mange forventninger og meget kan gå galt, men med julemad fra Svostrup Kro lillejuleaften starter Julen godt.

Du kan følge hvordan årets uddeling går på vores Facebook Kirkernes Sociale Arbejde Silkeborg.